Trayectorias del deseo

Literatura, psicoanálisis, feminismo

Silvia Tubert

ISBN: 978-84-370-9656-8

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 336 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Al llarg de 10 capítols, el llibre ofereix un estudi interdisciplinari que tracta confrontar des del punt de vista de la teoria feminista, dos tipus de discursos: el literari i el psicoanalític. L'autora analitza textos literaris d'autors de diferents nacionalitats amb l'objectiu de dur a terme una reflexió sobre el llenguatge, el sentit, el desig, la construcció de la identitat i la subjectivitat. Expressió del compromís incessant de l'autora amb un projecte intel·lectual, ètic i polític, en el seu últim llibre Silvia Tubert ofereix la seua singular visió amb una claredat expositiva i una força argumentativa extraordinàries que faciliten la comprensió de conceptes, temàtiques i perspectives. Saber i saviesa s'ajunten en un llibre l mateix temps complex i clar a, la publicació del qual revifa el dolor de la pèrdua, encara que rescata una veu que deixa petjades i ressons infinits.

Citació

Tubert, S. [Silvia] (2016). Trayectorias del deseo. Literatura, psicoanálisis, feminismo. Universitat de València.

Tubert, Silvia. Trayectorias del deseo. Literatura, psicoanálisis, feminismo. Universitat de València, 2016.

TUBERT, Silvia. Trayectorias del deseo. Literatura, psicoanálisis, feminismo. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9656-8.

Tubert, Silvia. Trayectorias del deseo. Literatura, psicoanálisis, feminismo. Valencia: Universitat de València; 2016. 336 p.

Copiar al portapapeles