+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Fitxa Llibre:

Tradiciones locales para una alimentación saludable/Llaktanchipa mikunankunata sukaman alliyachiwanchi, chayku kawsachiypa

Luisa Ruano Casado, Nelly Reátegui Lozano coords.

ISBN: 978-84-9133-226-8

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 21 cm.

Pàgines: 162

Edició bilingüe (quítxua/castellà) que parteix de la importància del sector alimentari per a l’eliminació de la fam, la pobresa i la protecció del medi. Conté 38 receptes tradicionals de l’Amazònia, amb il·lustracions, amb l’objectiu de recuperar les pràctiques tradicionals de producció, preparació i consum d’aliments que redunden en benefici de les famílies de comunitats indígenes.

Disponibilitat: En existències

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Quan ens referim als objectius de desenvolupament sostenible, indiscutiblement, el sector alimentari és bàsic per a l'eliminació de la fam i la pobresa, i la protecció del medi. Aquesta edició bilingüe (en quítxua i en castellà) incideix en la recuperació de les pràctiques tradicionals de producció, preparació i consum d'aliments que redunden en benefici de les famílies de comunitats indígenes, mitjançant la diversificació d'aliments –com ara hortalisses i animals menors– i la millora de les pràctiques de consum, higiene i cura de la salut. Conté 38 receptes tradicionals de l’Amazònia, amb productes de la regió, fàcils d'aconseguir i d'utilitzar. Cada recepta inclou els ingredients, quantitats, preparació, taula de composició i nutrients per persona. Finalment, cada recepta està il·lustrada, perquè en siga més fàcil la preparació i atractiva la presentació.