Product Documents

Trabajo social para tiempos convulsos

El camino hacia la ruptura epistemológica

Amparo Martí Trotonda y José Vicente Pérez Cosín

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 23

ISBN: 978-84-9134-740-8

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 15,5 x 23,5 cm.

Pàgines: 408

22,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

La pràctica narrativa s’ha convertit en un nou paradigma de la intervenció social i d’ací deriva la importància d’aproximar-se al coneixement de la construcció epistemològica d’aquest model de treball social. L’objecte del llibre és demostrar la capacitat d’impacte que té aquest nou model en les professionals que treballen en aquest àmbit, la posició de poder de les quals és qüestionada pels paradigmes postmoderns i postestructuralistes. Així mateix, ens acosta a la pràctica professional de les treballadores socials i d’altres professionals dels serveis socials en el seu exercici quotidià: com, a través del nou model de la pràctica narrativa, es canvia la percepció de la realitat dels problemes socials i com les persones consultants poden trobar un relat diferent que els permeta prendre consciència del seu empoderament davant l’adversitat.

Citació

Martí Trotonda, A. [Amparo] & Pérez Cosín, J. V. [José Vicente] (2021). Trabajo social para tiempos convulsos. El camino hacia la ruptura epistemológica. Universitat de València.

Martí Trotonda, Amparo y Pérez Cosín, José Vicente. Trabajo social para tiempos convulsos. El camino hacia la ruptura epistemológica. Universitat de València, 2021.

MARTí TROTONDA, Amparo y PéREZ COSíN, José Vicente. Trabajo social para tiempos convulsos. El camino hacia la ruptura epistemológica. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9134-740-8.

Martí Trotonda, Amparo y Pérez Cosín, José Vicente. Trabajo social para tiempos convulsos. El camino hacia la ruptura epistemológica. Valencia: Universitat de València; 2021. 408 p.

Copiar al portapapeles