Trabajo, contrato y libertad

Estudios jurídicos en memoria de Ignacio Albiol

José María Goerlich Peset, Ángel Blasco Pellicer, coords.

Col·lecció: 500 Anys d'Estudis Jurídics

ISBN: 978-84-370-7812-0

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 22 cm

Pàgines: 596 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum es publica en record a Ignacio Albiol, llicenciat i doctor en Dret per la Universitat de València, que va morir en 2009. Albiol és autor de nombrosos manuals, monografies, recopilacions jurisprudencials i articles de revista sobre temes de la seua especialitat, en la que va aconseguir el màxim reconeixement per la seua activitat investigadora. Més enllà de constituir eixos temàtics de l'obra d'Ignacio Albiol durant més de nou lustres de dedicació universitària, "treball, contracte i llibertat" poden considerar-se característiques essencials de la forma en què el professor Albiol desenvolupava la seua activitat, i de la manera en el què es presentava davant la resta de la comunitat acadèmica.

Citació

Blasco Pellicer, . [Ángel] & Goerlich Peset, J. M. [José María] (2010). Trabajo, contrato y libertad. Estudios jurídicos en memoria de Ignacio Albiol. Universitat de València.

Blasco Pellicer, Ángel y Goerlich Peset, José María. Trabajo, contrato y libertad. Estudios jurídicos en memoria de Ignacio Albiol. Universitat de València, 2010.

BLASCO PELLICER, Ángel y GOERLICH PESET, José María. Trabajo, contrato y libertad. Estudios jurídicos en memoria de Ignacio Albiol. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7812-0.

Blasco Pellicer, Ángel y Goerlich Peset, José María. Trabajo, contrato y libertad. Estudios jurídicos en memoria de Ignacio Albiol. Valencia: Universitat de València; 2010. 596 p.

Copiar al portapapeles