Toponímia romànica

Germà Colón Domènech, Dieter Kremer, Emili Casanova Herrero, eds.

ISBN: 1135-416X-20

Matèria: filologia

Submatèries: general

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 372 pp.

8,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum tracta de mostrar la importància de l'onomàstica per a l'estudi de la llengua, en especial del lèxic i de l'etimologia. I ho fa amb quinze treballs: set dedicats a estudiar el lèxic antic conservat a través de la toponímia, tres d'història de la toponímia i l'etimologia, un sobre teoria toponímica, dos sobre semàntica i toponímia, un sobre deonímia i un altre sobre l'article personal en occità. Són articles fets per especialistes en matèries com el món de la Romània, sobre el llatí, el francès antic, l'italià, el sard i el romanès, i dins de la península Ibèrica, sobre el castellà, el català, l'asturià, el murcià i l'aragonès. Els autors han volgut participar en aquest volum col· lectiu des de la seua metodologia i des del seu àmbit geogràfic, amb la finalitat d'enriquir el cabal lèxic llatí present en les llengües romàniques.

Citació

Casanova Herrero, E. [Emili] & Colón Domènech, G. [Germà] & Kremer, D. [Dieter] (2016). Toponímia romànica. Universitat de València.

Casanova Herrero, Emili y Colón Domènech, Germà y Kremer, Dieter. Toponímia romànica. Universitat de València, 2016.

CASANOVA HERRERO, Emili y COLÓN DOMÈNECH, Germà y KREMER, Dieter. Toponímia romànica. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 1135-416X-20.

Casanova Herrero, Emili y Colón Domènech, Germà y Kremer, Dieter. Toponímia romànica. Valencia: Universitat de València; 2016. 372 p.

Copiar al portapapeles