The Dialectics of Diaspora: Memory, Location and Gender

Mar Gallego, Isabel Soto García, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 64

ISBN: 978-84-370-7423-8

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: anglès

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 150 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre reflecteix l'evolució en el camp dels estudis diaspòrics. Els articles han estat agrupats en dues seccions. La primera té com objectiu les experiències dels africans diaspòrics; la segona secció, àmplia el radi de recerca i se centra en les representacions literàries de la diàspora dels asiàtic-americans, porto-riquenys i als anglo-europeus. De la mateixa manera, un aspecte no menys interessant d'aquest llibre són les múltiples maneres en les que s'han tornat a teoritzar les idees de Paul Gilroy i a aplicar-se a una infinitat d'escrits. De fet, els articles testifiquen la diàspora com una experiència que potencialment pot -com així succeeix- afectar a tot el món, pel que la diàspora es converteix en una representació metonímica de la pròpia experiència.

Citació

Gallego Durán, M. [Mar] & Soto García, I. [Isabel] (2009). The Dialectics of Diaspora: Memory, Location and Gender. Universitat de València.

Gallego Durán, Mar y Soto García, Isabel. The Dialectics of Diaspora: Memory, Location and Gender. Universitat de València, 2009.

GALLEGO DURÁN, Mar y SOTO GARCÍA, Isabel. The Dialectics of Diaspora: Memory, Location and Gender. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7423-8.

Gallego Durán, Mar y Soto García, Isabel. The Dialectics of Diaspora: Memory, Location and Gender. Valencia: Universitat de València; 2009. 150 p.

Copiar al portapapeles