Texto y deconstrucción en la literatura norteamericana postmoderna

Nieves Alberola Crespo

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 5

ISBN: 978-84-370-5421-6

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària, fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17,0 x 23,5 cm

Pàgines: 86 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Nieves Alberola investiga en aquest llibre sobre l’estat que pot determinar-se com a subjecte postmodern davant les constants crides d’atenció per part de filòsofs i sociòlegs sobre la seva possible desaparició. A través de la lectura de la filosofia de Friedrich Nietzsche, Martin Heidegger, Gilles Deleuze, Félix Guattari, Michel Foucault, Ludwig Wittgenstein, o en las obras de sociólogos tales como Gilles Lipovetsky o Jean Baudrillard planteja que el subjecte existeix, però es troba totalment fragmentat. D’aquesta manera recorre donis de l’Antiguitat Clàssica fins al segle XX però centrant l’atenció sobretot en el pas de l’Època de la Il•lustració a la de les filosofies estructuralistes i postestructuralista.

Citació

Alberola Crespo, N. [Nieves] (2002). Texto y deconstrucción en la literatura norteamericana postmoderna. Universitat de València.

Alberola Crespo, Nieves. Texto y deconstrucción en la literatura norteamericana postmoderna. Universitat de València, 2002.

ALBEROLA CRESPO, Nieves. Texto y deconstrucción en la literatura norteamericana postmoderna. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5421-6.

Alberola Crespo, Nieves. Texto y deconstrucción en la literatura norteamericana postmoderna. Valencia: Universitat de València; 2002. 86 p.

Copiar al portapapeles