Product Documents

Territorialidad y buen gobierno para el desarrollo sostenible

Nuevos principios y nuevas políticas en el espacio europeo

Joaquín Farinós, Joan Romero, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 2

ISBN: 978-84-370-6664-6

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 24 cm.

Pàgines: 286 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

El títol d'aquest llibre insisteix en la necessitat, no exempta de dificultats metodològiques, de dotar-se de nous principis i noves formes de dissenyar i aplicar les polítiques territorials o amb impacte territorial. Desenvolupament territorial sostenible i gobernança democràtica i territorialitat són les peces clau en aquest paradigma nou i emergent. Les aportacions que es reuneixen en aquest volum resulten en certa mesura complementàries. Malgrat els diferents enfocaments que es reconeixen, el lector advertirà una tendència a la confluència, que no és sinó el reflex de la viva discussió i reflexió sobre la pràctica de la planificació del territori que s'està produint a Europa. La seua lectura, per tant, pot ajudar a conformar una idea no només de quins són, sinó també de com es tracta d'abordar en l'actualitat, les qüestions clau per poder afrontar amb èxit el repte del desenvolupament territorial sostenible. Per a aquest objectiu, contextualitzar la visió espanyola al marc europeu es demostra no solament útil sinó també natural.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] & Romero González, J. [Joan] (2007). Territorialidad y buen gobierno para el desarrollo sostenible. Nuevos principios y nuevas políticas en el espacio europeo. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín y Romero González, Joan. Territorialidad y buen gobierno para el desarrollo sostenible. Nuevos principios y nuevas políticas en el espacio europeo. Universitat de València, 2007.

FARINóS DASí, Joaquín y ROMERO GONZáLEZ, Joan. Territorialidad y buen gobierno para el desarrollo sostenible. Nuevos principios y nuevas políticas en el espacio europeo. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6664-6.

Farinós Dasí, Joaquín y Romero González, Joan. Territorialidad y buen gobierno para el desarrollo sostenible. Nuevos principios y nuevas políticas en el espacio europeo. Valencia: Universitat de València; 2007. 286 p.

Copiar al portapapeles