Product Documents

Teoría del conocimiento

Josep Lluís Blasco, Tobies Grimaltos Mascarós

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 73

ISBN: 978-84-370-5917-4

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 232 pp.

16,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El conreu sistemàtic de problemes relatius al coneixement humà és una característica substantiva del pensament modern. Tanmateix, històricament, la tradició filosòfica a les universitats espanyoles s'ha mostrat molt deficitària en aquest camp. La introducció de l'epistemologia moderna, i de la modernitat en general, en el pensament espanyol ha estat un procés complex i ple d'entrebancs. A partir dels anys setanta del segle XX, però, es va iniciar un període de renovació molt intens que va canviar radicalment el panorama. En l'àmbit de la teoria del coneixement, l'aportació de Josep Lluís Blasco hi va ser de les més destacades. Aquest llibre ofereix una aproximació sistemàtica als problemes filosòfics que planteja el coneixement humà. Dividit en cinc grans apartats, que recullen els temes més importants de l'epistemologia actual -mètode, definició i possibilitats de coneixement, justificació, base empírica del coneixement i relació entre semàntica i epistemologia-, s'adreça als estudiants de l'àmbit de les humanitats, però també de les ciències bàsiques i, més enllà, a un públic general interessat en els problemes epistemològics.

Citació

Blasco Estellés, J. L. [Josep Lluís] & Grimaltos Mascarós, T. [Tobies] (2004). Teoría del conocimiento. Universitat de València.

Blasco Estellés, Josep Lluís y Grimaltos Mascarós, Tobies. Teoría del conocimiento. Universitat de València, 2004.

BLASCO ESTELLÉS, Josep Lluís y GRIMALTOS MASCARÓS, Tobies. Teoría del conocimiento. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5917-4.

Blasco Estellés, Josep Lluís y Grimaltos Mascarós, Tobies. Teoría del conocimiento. Valencia: Universitat de València; 2004. 232 p.

Copiar al portapapeles