Teixir revoltes. El Bloc d'Estudiants Agermanats

30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana

Eduard Ramírez Comeig, ed.

Col·lecció: Cinc Segles

ISBN: 978-84-370-9233-1

Matèria: història

Idioma: català

Any ed.: 2013

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 428 pp.

28,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El Bloc d'Estudiants Agermanats, el sindicat estudiantil més representatiu del País Valencià, ha assolit trenta anys d'activitat continuada. El BEA és una organització creada a la Universitat de València el 1984, per una generació estudiantil que reclamava una transformació profunda de l'estructura i el funcionament institucionals. Aquest llibre presenta un mosaic d'opinions sobre la participació en el moviment estudiantil, i pretén apropar una panoràmica de l'activitat d'un moviment plural i col·lectiu mitjançant la suma i confrontació de moltes veus que han fet possible la seua presència, la seua influència, la seua continuïtat. Però a més del vessant testimonial, aquest llibre mira de situar el BEA en una tradició històrica de lluita , de maduració de discursos i d'organització, de propostes de canvi i de modernització des del valencianisme i l'esquerra.

Citació

Ramírez Comeig, E. [Eduard] (2013). Teixir revoltes. El Bloc d'Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana. Universitat de València.

Ramírez Comeig, Eduard. Teixir revoltes. El Bloc d'Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana. Universitat de València, 2013.

RAMíREZ COMEIG, Eduard. Teixir revoltes. El Bloc d'Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9233-1.

Ramírez Comeig, Eduard. Teixir revoltes. El Bloc d'Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana. Valencia: Universitat de València; 2013. 428 p.

Copiar al portapapeles