Product Documents

Tecnología del color

José M. Artigas, Pascual Capilla Perea, Jaume Pujol Ramo, coords.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 58

ISBN: 978-84-370-5436-0

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 428 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

El color, tal i com el percebem els éssers humans, està omnipresent al món en que vivim, no sols en la naturalesa sinó també, pràcticament, en tots els objectes manufacturats. Aquest llibre examina precisament els aspectes tecnològics del color i pretén ser d'utilitat no sols als estudiants universitaris de física, òptica i optometria, informàtica o fotografia, sinó també a tots aquells professionals que en el seu treball diari tenen que abordar problemes relacionats amb el color des de els més diversos punts de vista. Els temes analitzats van des de el tractament del color en escàners i cameres electròniques fins el color en la tecnologia d'aliments, passant per la reproducció del color en monitors, impressores, fotografia, en la indústria química mitjançant pigments i colorants, etc.

Citació

Artigas, J. M. [José M.] & Capilla Perea, P. [Pascual] & Pujol Ramo, J. [Jaume] (2002). Tecnología del color. Universitat de València.

Artigas, José M. y Capilla Perea, Pascual y Pujol Ramo, Jaume. Tecnología del color. Universitat de València, 2002.

ARTIGAS, José M. y CAPILLA PEREA, Pascual y PUJOL RAMO, Jaume. Tecnología del color. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5436-0.

Artigas, José M. y Capilla Perea, Pascual y Pujol Ramo, Jaume. Tecnología del color. Valencia: Universitat de València; 2002. 428 p.

Copiar al portapapeles