Product Documents

Teatros de la memoria

Pasado y presente de la cultura contemporánea

Raphael Samuel

Traducció: Francisco López, Federico Corriente, Sandra Chaparro

Col·lecció: Història, 63

ISBN: 978-84-370-7362-0

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 564 pp.

40,00 €

Sinopsi

Detalles

L'obsessió pel patrimoni representa un símptoma de decadència nacional. L'autor exposa amb precisió que vivim en una cultura històrica en expansió, que últimament està atenta a tota evidència del visual i que, en general, és més plural que les versions anteriors del passat nacional. Els assajos es centren en la idea que la història és una forma de coneixement orgànic, caracteritzada per la diversitat d'unes fonts que no només es remunten a l'experiència de la vida real, sinó també a la memòria i al mite, a la fantasia i al desig; que a més del passat cronològicament arxivat provenen del passat atemporal de la "tradició". Raphael Samuel respon a aquesta provocadora investigació sobre la naturalesa històrica de la cultura britànica d'avui dia, oferint una comprensió generosa i optimista del passat i de com afecta a la nostra societat.

Citació

Chaparro Martínez, S. [Sandra] & Corriente Basús, F. [Federico] & López Martín, F. [Francisco] & Samuel, R. [Raphael] (2009). Teatros de la memoria. Pasado y presente de la cultura contemporánea. Universitat de València.

Chaparro Martínez, Sandra y Corriente Basús, Federico y López Martín, Francisco y Samuel, Raphael. Teatros de la memoria. Pasado y presente de la cultura contemporánea. Universitat de València, 2009.

CHAPARRO MARTíNEZ, Sandra y CORRIENTE BASúS, Federico y LóPEZ MARTíN, Francisco y SAMUEL, Raphael. Teatros de la memoria. Pasado y presente de la cultura contemporánea. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7362-0.

Chaparro Martínez, Sandra y Corriente Basús, Federico y López Martín, Francisco y Samuel, Raphael. Teatros de la memoria. Pasado y presente de la cultura contemporánea. Valencia: Universitat de València; 2009. 564 p.

Copiar al portapapeles