Teatro, utopía y revolución

(Acción teatral de la Valldigna IV)

José Monleón Benácer, Nel Diago Mocholí, eds.

ISBN: 978-84-370-5994-5

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 19 cm

Pàgines: 310 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

El text Teatro, utopia y revolución recull les ponències presentades durant el "IV Encuentro Internacional de Dramaturgia de La Valldigna", que es va celebrar a la Valldigna, entre els dies 13 i 16 de juny de 200e, i en el que van participar autors i directors teatrals nacionals i estrangers amb el propòsit de debatre sobre el tema que dóna títol al llibre. Amb participació d'autors, directors i teòrics del fet teatral, les distintes ponències presenten una reflexió sobre els modes amb què el teatre contemporani aborda l'aprehensió de la realitat des de distintes poètiques i models d'expressió, i els diversos articulistes semblen arribar a la conclusió que no hi ha estètiques privilegiades o superiors, sinó que els creadors i pensadors semblen apostar, en aquests darrers temps, per la investigació, per la recerca, per la reflexió; creadors i pensadors que assumeixen riscos, que encerten o s'equivoquen, que podran connectar amb un públic nombrós o escàs, però que mai no obliden el paper utòpic i revolucionari que el teatre exerceix. Inclou, a més, el text teatral Estamos tan bronceados que damos un poco de asco, d'autoria compartida, original d'Alejandro Jornet, Juli Disla i Patricia Pardo, que es va representar a la Valldigna amb motiu de la celebració de la Trobada.

Citació

Diago Mocholí, M. [Manuel] & Monleón Benácer, J. [José] (2004). Teatro, utopía y revolución. (Acción teatral de la Valldigna IV). Universitat de València.

Diago Mocholí, Manuel y Monleón Benácer, José. Teatro, utopía y revolución. (Acción teatral de la Valldigna IV). Universitat de València, 2004.

DIAGO MOCHOLÍ, Manuel y MONLEÓN BENÁCER, José. Teatro, utopía y revolución. (Acción teatral de la Valldigna IV). Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5994-5.

Diago Mocholí, Manuel y Monleón Benácer, José. Teatro, utopía y revolución. (Acción teatral de la Valldigna IV). Valencia: Universitat de València; 2004. 310 p.

Copiar al portapapeles