Teatre, passions i (altres) insolències

Lectures sobre la dramatúrgia de Manuel Molins

Francesc Foguet, Biel Sansano, eds.

ISBN: 978-84-370-7139-8

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 19 cm.

Pàgines: 468 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta edició recull les intervencions al I Simposi internacional d'arts escèniques que es va celebrar a la Universitat d'Alacant en novembre de 2006. Centrat en l'obra del dramaturg valencià Manuel Molins, el simposi naix amb la voluntat que esdevinga un punt de trobada dels investigadors teatrals, i que servisca de plataforma per actualitzar la recerca en l'àmbit de les arts escèniques i per a divulgar-la entre els estudiants universitaris. Aquest volum és el resultat de convidar investigadors, crítics o dramaturgs procedents d'àmbits, metodologies i generacions molt diversos, amb l'objectiu d'aprofundir en alguna de les múltiples vessants que presenta l'iceberg teatral de Manuel Molins. Es tracta de setze incursions a la dramatúrgia de Manuel Molins.

Citació

Foguet, F. [Francesc] & Sansano, B. [Biel] (2008). Teatre, passions i (altres) insolències. Lectures sobre la dramatúrgia de Manuel Molins. Universitat de València.

Foguet, Francesc y Sansano, Biel. Teatre, passions i (altres) insolències. Lectures sobre la dramatúrgia de Manuel Molins. Universitat de València, 2008.

FOGUET, Francesc y SANSANO, Biel. Teatre, passions i (altres) insolències. Lectures sobre la dramatúrgia de Manuel Molins. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7139-8.

Foguet, Francesc y Sansano, Biel. Teatre, passions i (altres) insolències. Lectures sobre la dramatúrgia de Manuel Molins. Valencia: Universitat de València; 2008. 468 p.

Copiar al portapapeles