Tablas dinámicas de mortalidad

Una aplicación a la hipoteca inversa en España

Ana M. Debón Aucejo, Francisco Montes, Ramon Sala

ISBN: 978-84-370-7374-3

Matèria: economia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 23 cm

Pàgines: 154 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Les taules de mortalitat de la població, obtingudes a partir de les dades censals, són instruments rellevants tant per al càlcul actuarial, com per a l'estudi de l'evolució de la població i els seus moviments. Aquest text presenta una exposició exhaustiva i actual dels diferents mètodes d'ajustament de taules dinàmiques, intentant trobar l'equilibri entre el rigor teòric que els especialistes exigeixen i la claredat que els usuaris tècnics desitgen. Només un d'aquests mètodes serà utilitzat per a obtenir el producte final buscat, les taules dinàmiques de mortalitat espanyola. L'elecció s'ha basat en criteris de parsimònia i bondat, tant per a l'ajustament com per a la predicció, i el resultat s'ofereixen en forma del programari interactiu E-VITA que serà accessible on-line a través de la web de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) . .

Citació

Debón Aucejo, A. M. [Ana M.] & Montes Suay, F. [Francisco] & Sala Garrido, R. [Ramón] (2009). Tablas dinámicas de mortalidad. Una aplicación a la hipoteca inversa en España. Universitat de València.

Debón Aucejo, Ana M. y Montes Suay, Francisco y Sala Garrido, Ramón. Tablas dinámicas de mortalidad. Una aplicación a la hipoteca inversa en España. Universitat de València, 2009.

DEBÓN AUCEJO, Ana M. y MONTES SUAY, Francisco y SALA GARRIDO, Ramón. Tablas dinámicas de mortalidad. Una aplicación a la hipoteca inversa en España. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7374-3.

Debón Aucejo, Ana M. y Montes Suay, Francisco y Sala Garrido, Ramón. Tablas dinámicas de mortalidad. Una aplicación a la hipoteca inversa en España. Valencia: Universitat de València; 2009. 154 p.

Copiar al portapapeles