Sobre la existencia del sexo

Reflexiones sobre la nueva perspectiva de género

Kajsa Ekis Ekman

Col·lecció: Feminismos, 148

ISBN: 978-84-9134-843-6

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 456

25,00 €

Sinopsi

Detalles

En els darrers anys, una nova teoria de gènere es va imposant internacionalment com a marca de progressia en mitjans de comunicació, articles acadèmics, enceses discussions en les xarxes socials i fins i tot en lleis o en projectes de llei. Aquesta teoria abandona la distinció entre sexe (biològic) i gènere (cultural) que ha servit al feminisme per a lluitar contra els prejudicis i la discriminació de les dones. L’objectiu que proclama és lloable: aconseguir la inclusió plena de les persones transsexuals. Cada vegada més gent idealista la secunda. Però, és realment aquesta la finalitat que li dona el seu impuls irresistible? De lectura imprescindible per al debat entorn del nostre present i futur, aquest llibre d’estil directe i clar és fruit d’una exhaustiva investigació de Kajsa E. Ekman. La coneguda autora sueca sosté que assistim a una reacció patriarcal que, utilitzant de manera fraudulenta un llenguatge feminista, afavoreix interessos econòmics, fomenta el retorn de l’heterosexualitat obligatòria i dels vells rols de gènere i prepara la retallada de les conquestes d’igualtat durament aconseguides per les dones.

Citació

Ekman, K. E. [Kajsa Ekis] (2021). Sobre la existencia del sexo. Reflexiones sobre la nueva perspectiva de género. Universitat de València.

Ekman, Kajsa Ekis. Sobre la existencia del sexo. Reflexiones sobre la nueva perspectiva de género. Universitat de València, 2021.

EKMAN, Kajsa Ekis. Sobre la existencia del sexo. Reflexiones sobre la nueva perspectiva de género. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9134-843-6.

Ekman, Kajsa Ekis. Sobre la existencia del sexo. Reflexiones sobre la nueva perspectiva de género. Valencia: Universitat de València; 2021. 456 p.

Copiar al portapapeles