Product Documents

Sistema fiscal: introducció a la imposició

Asensi Descalç, Francesc J. Higón

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 103

ISBN: 978-84-370-6717-9

Matèria: economia

Idioma: català

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 216 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Hom diu que només hi ha dues coses en la vida que són certes i segures: una és la mort i l'altra són els impostos. I aquest llibre pretén estudiar, precisament, el sistema fiscal, tema important, de vegades antipàtic, però que forma part de totes les societats humanes mínimament organitzades. Qualsevol branca de les ciències socials pot abordar l'estudi del fet fiscal des de diverses perspectives, com ara la jurídica o la sociològica. Aquest treball ho fa des de la perspectiva econòmica, utilitzant les seues eines per informar el disseny d'un bon sistema fiscal. Explica què entenem per un bon sistema fiscal i, per tant, defineix els objectius i principis que cal observar en el seu disseny. Aquests principis bàsics s'apliquen a l'estudi detallat dels diferents impostos que configuren el sistema fiscal de manera que el lector interessat pot llegir-los de forma separada segons els seus interessos. El resultat és un llibre útil per a qualsevol persona amb un nivell bàsic de coneixements en economia i amb interès per saber què pot dir aquesta disciplina sobre una qüestió tan políticament sensible.

Citació

Descalç, A. [Asensi] & Higón, F. J. [Francesc J.] (2007). Sistema fiscal: introducció a la imposició. Universitat de València.

Descalç, Asensi y Higón, Francesc J. Sistema fiscal: introducció a la imposició. Universitat de València, 2007.

DESCALÇ, Asensi y HIGÓN, Francesc J. Sistema fiscal: introducció a la imposició. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6717-9.

Descalç, Asensi y Higón, Francesc J. Sistema fiscal: introducció a la imposició. Valencia: Universitat de València; 2007. 216 p.

Copiar al portapapeles