Sistema de mejora continua de la calidad en el laboratorio

Teoría y práctica

Silvia Sáez Ramírez, Luis Gregorio Gómez-Cambronero

ISBN: 978-84-370-6548-9

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, química

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 16,5 cm.

Pàgines: 200 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb un criteri eminentment pràctic es permet dissenyar un sistema de qualitat per als laboratoris que ofereix un model de seguiment per a tots els processos que s'hi realitzen. Així, poden establir-se normes de qualitat internacional per obtenir uns resultats que s'atinguen als criteris de satisfacció del client i del professional, i que garantesquen la rendibilitat social i econòmica dels serveis que presten.

Citació

Gómez-Cambronero, L. G. [Luis Gregorio] & Sáez, S. [Silvia] (2006). Sistema de mejora continua de la calidad en el laboratorio. Teoría y práctica. Universitat de València.

Gómez-Cambronero, Luis Gregorio y Sáez, Silvia. Sistema de mejora continua de la calidad en el laboratorio. Teoría y práctica. Universitat de València, 2006.

GóMEZ-CAMBRONERO, Luis Gregorio y SáEZ, Silvia. Sistema de mejora continua de la calidad en el laboratorio. Teoría y práctica. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6548-9.

Gómez-Cambronero, Luis Gregorio y Sáez, Silvia. Sistema de mejora continua de la calidad en el laboratorio. Teoría y práctica. Valencia: Universitat de València; 2006. 200 p.

Copiar al portapapeles