Sergio Sarri. Maquinària surreal

Trobades amb la col·lecció Martínez Guerricabeitia

Romà de la Calle i Pilar Pedraza Martínez

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-5778-1

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català

Any ed.: 2003

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 24 cm

Pàgines: 104 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

El catàleg presenta el públic una completa visió dels treballs pictòrics de l'artista Sergio Sarri, arran de l'exposició organitzada pel Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València. La vintena d'obres que formen part de l'exposició Sergio Sarri. Maquinària surreal i que recull el present volum, són analitzades a través dels textos crítics dels professors de la Universitat de València Román de la Calle i Pilar Pedraza. El primer destaca la utilització d'ingredients que pertanyen al context cinematogràfic i al món del còmic. La mirada personal d'aquest pintor fusiona el món quotidià i el somni surreal a través del recurs de la superposició d'imatges. La característica unificació de la màquina i l'home es reflecteix en diversos dels seus treballs. Aquest aspecte és el més estudiat per la professora Pilar Pedraza, l'assaig de la qual analitza l'estètica de Sareri basada en la fragmentació de l'objecte i del cos, així com en el diàleg entre la dona i la màquina materialitzat en la figura dels autòmats.

Citació

Huerta, R. [Ricard] & Pedraza Martínez, P. [Pilar] (2003). Sergio Sarri. Maquinària surreal. Trobades amb la col·lecció Martínez Guerricabeitia. Universitat de València.

Huerta, Ricard y Pedraza Martínez, Pilar. Sergio Sarri. Maquinària surreal. Trobades amb la col·lecció Martínez Guerricabeitia. Universitat de València, 2003.

HUERTA, Ricard y PEDRAZA MARTÍNEZ, Pilar. Sergio Sarri. Maquinària surreal. Trobades amb la col·lecció Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València, 2003. ISBN 978-84-370-5778-1.

Huerta, Ricard y Pedraza Martínez, Pilar. Sergio Sarri. Maquinària surreal. Trobades amb la col·lecció Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València; 2003. 104 p.

Copiar al portapapeles