Santayana: un pensador universal

José Beltrán, Manuel Garrido, Sergio Sevilla, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 81

ISBN: 978-84-370-8029-1

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 278 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Nascut a Madrid de pares espanyols, però educat a Boston, on va aconseguir fama com a poeta i filòsof, viatger excepcional, Jorge/George Santayana (1863-1952) és un pensador universal. Ell mateix va saber convertir-se en persona i lloc de trobada, i va bastir ponts entre ambdues vores de l'Atlàntic. En la seua extensa obra va aconseguir una síntesi d'allò més fèrtil d'ambdues cultures: d'una banda l'europea de l'antiguitat, la tradició i el classicisme, i, d'una altra, la nord-americana del pragmatisme i la modernitat. En aquest moment s'assisteix a una creixent presència de la seua obra i a una restitució del seu pensament en el panorama de la filosofia espanyola i internacional. Aquest llibre mostra l'actualitat de Santayana des de la universalitat del seu pensament, la singularitat de la seua filosofia i l'originalitat de la seua dimensió estètica.

Citació

Beltrán Llavador, J. [José] & Garrido Jiménez, M. [Manuel] & Sevilla Segura, S. [Sergio] (2011). Santayana: un pensador universal. Universitat de València.

Beltrán Llavador, José y Garrido Jiménez, Manuel y Sevilla Segura, Sergio. Santayana: un pensador universal. Universitat de València, 2011.

BELTRÁN LLAVADOR, José y GARRIDO JIMÉNEZ, Manuel y SEVILLA SEGURA, Sergio. Santayana: un pensador universal. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8029-1.

Beltrán Llavador, José y Garrido Jiménez, Manuel y Sevilla Segura, Sergio. Santayana: un pensador universal. Valencia: Universitat de València; 2011. 278 p.

Copiar al portapapeles