Product Documents

Santa María de Montesa

La orden militar del Reino de Valencia (ss. XIV-XIX)

Enric Guinot, Fernando Andrés, Josep Cerdà, Juan F. Pardo, eds.

Col·lecció: Nexus, 2

ISBN: 978-84-9134-419-3

Matèria: història

Submatèries: història medieval, història moderna

Idioma: català

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm.

Pàgines: 466

24,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'Orde de Santa Maria de Montesa i Sant Jordi d’Alfama va ser l'últim orde militar fundat en època medieval a la península Ibèrica, fruit del procés de dissolució de l'orde del Temple entre 1307 i 1312. L'obra reuneix les aportacions de la gran majoria dels investigadors montesians en actiu que, sens dubte, representen fidelment les diverses línies d'investigació dels darrers anys però també són reflex del relleu generacional, amb la incorporació de noves mirades sobre la institució, la seua organització i alguns dels seus principals membres al llarg de cinc-cents anys. Aquesta obra coral, estructurada entorn de cinc eixos (‘Orígenes y contexto’, ‘Montesa en tiempos de sus maestres’, ‘Montesa administrada por la Corona’, ‘Los montesianos’ y ‘Más allá de Montesa moderna’), ofereix al lector interessat una panoràmica actualitzada dels coneixements sobre l'ordre militar valencià per excel·lència.

Citació

AA.VV. (2019). Santa María de Montesa. La orden militar del Reino de Valencia (ss. XIV-XIX). Universitat de València.

AA.VV. Santa María de Montesa. La orden militar del Reino de Valencia (ss. XIV-XIX). Universitat de València, 2019.

AA.VV. Santa María de Montesa. La orden militar del Reino de Valencia (ss. XIV-XIX). Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-419-3.

AA.VV. Santa María de Montesa. La orden militar del Reino de Valencia (ss. XIV-XIX). Valencia: Universitat de València; 2019. 466 p.

Copiar al portapapeles