Richard Rorty

La forja de un filósofo americano

Neil Gross

Traducció: Juan José Colomina, Vicente Raga

Col·lecció: Biografías, 19

ISBN: 978-84-370-7689-8

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 422 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

La sociologia no se sol engranar amb la biografia intel·lectual. A més de ser la biografia d'un dels intel·lectuals més influents del nostre temps, fruit d'una exhaustiva investigació i d'una construcció excepcional, aquesta obra constitueix també un exercici exemplar de la "nova sociologia de les idees". Mostra com el "concepte d'un mateix" ha de ser essencial per a qualsevol relat sociològic que busque una consecució intel·lectual de rellevància. Al realitzar-lo, desafia les concepcions més deterministes i restaura la integritat dintre del procés creatiu. Situant a Rorty en múltiples contextos - personal, institucional i discursiu - en els quals es desenvolupa el seu pensament, Neil Gross facilita un model convincent per a la història intel·lectual del segle XXI. En definitiva, es tracta d'un llibre per a tot tipus de lectors.

Citació

Colomina Almiñana, J. J. [Juan José] & Gross, N. [Neil] & Raga Rosaleny, V. [Vicente] (2010). Richard Rorty. La forja de un filósofo americano. Universitat de València.

Colomina Almiñana, Juan José y Gross, Neil y Raga Rosaleny, Vicente. Richard Rorty. La forja de un filósofo americano. Universitat de València, 2010.

COLOMINA ALMIÑANA, Juan José y GROSS, Neil y RAGA ROSALENY, Vicente. Richard Rorty. La forja de un filósofo americano. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7689-8.

Colomina Almiñana, Juan José y Gross, Neil y Raga Rosaleny, Vicente. Richard Rorty. La forja de un filósofo americano. Valencia: Universitat de València; 2010. 422 p.

Copiar al portapapeles