Product Documents

Retos de la educación ante la Agenda 2030

Los ODS entre el humanismo y la ecologia

Lydia de Tienda Palop, Francisco Arenas Dolz, Javier Gracia Calandín, coords.

Col·lecció: La Nau Solidària, 25

ISBN: 978-84-9134-594-7

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 232

16,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Una anàlisi multidisciplinària entorn de l’educació com a factor determinant per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible previstos en l’Agenda 2030. Els autors, des de diferents disciplines, presenten un conjunt de reflexions i propostes de gran importància ètica l’objectiu del qual és contribuir a pal·liar els problemes de justícia que assolen el nostre món. No obstant això, a més d’examinar aquest primer objectiu –l’educació en relació amb els ODS–s’aprofundeix en una qüestió de fons present en l’Agenda 2030: la dicotomia entre humanisme i ecologia. Encara que “centrada en les persones” i amb vocació de “no deixar a ningú darrere”, l’Agenda 2030 incorpora també la sostenibilitat ecològica al seu mateix nucli conceptual, el que implica un canvi de consciència que hem volgut fer patent en aquest monogràfic. El nostre propòsit no és només oferir una anàlisi de l’educació entesa en un sentit multilateral, sinó també realitzar propostes per a combinar de manera real i eficient les dues dimensions presents en els ODS, la humanista i l’ecològica, de manera que els objectius i les línies d’actuació dels possibles models i plans educatius siguen coherents amb els propòsits de la creació d’un món millor, ara sí, per a tots.

Citació

De Tienda Palop, L. [Lydia] & Arenas Dolz, F. [Francisco] & Gracia Calandín, J. [Javier ] (coords.) (2020). Retos de la educación ante la Agenda 2030. Los ODS entre el humanismo y la ecologia. Universitat de València.

De Tienda Palop, Lydia y Arenas Dolz, Francisco y Gracia Calandín, Javier (coords.). Retos de la educación ante la Agenda 2030. Los ODS entre el humanismo y la ecologia. Universitat de València, 2020.

DE TIENDA PALOP, Lydia y ARENAS DOLZ, Francisco y GRACIA CALANDÍN, Javier (coords.). Retos de la educación ante la Agenda 2030. Los ODS entre el humanismo y la ecologia. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-594-7.

De Tienda Palop, Lydia y Arenas Dolz, Francisco y Gracia Calandín, Javier (coords.). Retos de la educación ante la Agenda 2030. Los ODS entre el humanismo y la ecologia. Valencia: Universitat de València; 2020. 232 p.

Copiar al portapapeles