Product Documents

Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual

Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve

Rosa Mª Dasí González, Mª Amparo Gimeno Ruiz, coords.

ISBN: 978-84-9133-157-5

Matèria: economia

Idioma: castellà, anglès

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 774

30,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El llibre recull 51 aportacions que donen compte dels reptes que els docents, investigadors i professionals de la comptabilitat hauran d’afrontar durant els pròxims anys, però també i sobretot del pòsit que ha deixat l’obra del professor Montesinos, que sens dubte seguirà sent un referent per als professionals i investigadors de la comptabilitat durant molts anys. El principal propòsit dels treballs que recull el llibre és plantejar-se quins són els reptes als quals ha de donar resposta la comptabilitat i l’auditoria des d’una perspectiva integradora, abordant tant l’àmbit de les empreses com el de les administracions públiques. En aquest volum es deixa patent la petjada que ha deixat la trajectòria del professor en el desenvolupament de la recerca científica en comptabilitat i auditoria a Espanya, en què ha iniciat pautes veritablement significatives. Les seues aportacions han fet créixer el prestigi universitari de la comptabilitat i auditoria, contribuint notablement a assolir l’altura que mereixen.

Citació

Dasí González, R. M. [Rosa Mª] & Gimeno Ruiz, M. A. [María Amparo ] (coords.) (2018). Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual. Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve. Universitat de València.

Dasí González, Rosa Mª y Gimeno Ruiz, María Amparo (coords.). Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual. Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve. Universitat de València, 2018.

DASÍ GONZÁLEZ, Rosa Mª y GIMENO RUIZ, María Amparo (coords.). Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual. Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-157-5.

Dasí González, Rosa Mª y Gimeno Ruiz, María Amparo (coords.). Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual. Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve. Valencia: Universitat de València; 2018. 774 p.

Copiar al portapapeles