Product Documents

Retórica creativa

Programas de ideación publicitaria

F. Xavier Ruiz Collantes

Col·lecció: Aldea Global, 7

ISBN: 978-84-370-4210-7

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2000

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 242 pp.

17,43 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La retòrica creativa és un mètode rigorós, sistemàtic i amb un alt nivell de formalització, que possibilita que, en els processos de creativitat de missatges publicitaris, el subjecte dispose d'un mapa conceptual en el que apareixen, de forma exhaustiva i ordenada, les diferents vies que es poden seguir per a generar idees. Alhora, el mètode permet controlar, a cada moment, els resultats obtinguts, tenint sempre presents les vies alternatives que queden per explorar per a crear noves solucions. Aquest llibre presenta un mètode innovador i eficaç per a generar i analitzar idees de missatges publicitaris. Es tracta d'una obra indispensable per a tots aquells que, des de l'àmbit professional o acadèmic, pretenen aprofundir en el coneixement i la pràctica dels processos de creació i anàlisi dels missatges publicitaris i de tot tipus de missatges de caràcter persuasiu.

Citació

Ruiz Collantes, F. X. [Francesc Xavier] (2000). Retórica creativa. Programas de ideación publicitaria. Universitat de València.

Ruiz Collantes, Francesc Xavier. Retórica creativa. Programas de ideación publicitaria. Universitat de València, 2000.

RUIZ COLLANTES, Francesc Xavier. Retórica creativa. Programas de ideación publicitaria. Valencia: Universitat de València, 2000. ISBN 978-84-370-4210-7.

Ruiz Collantes, Francesc Xavier. Retórica creativa. Programas de ideación publicitaria. Valencia: Universitat de València; 2000. 242 p.

Copiar al portapapeles