Product Documents

Reflexiones históricas y artísticas entorno a las Germanías de Valencia

Luis Arciniega García, coord

ISBN: 978-84-9133-307-4

Matèria: història

Submatèries: patrimoni artístic, teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23 cm

Pàgines: 272

19,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el si del V centenari de les Germanies valencianes (1519-1522), el present llibre reuneix interessants i actualitzades reflexions, així com també ambicioses anàlisis. En primer lloc, es realitza una revisió crítica de la historiografia que ha abordat el tema històric i s’identifiquen les possibles línies d’investigació susceptibles d’aprofundir en la repercussió que varen tindre en el terreny artístic. Així mateix, es aprofundeix en les conseqüències humanes que varen generar: el pas de mudèjars a moriscos, i el pes que va tindre en esta imposició el record de sant Vicent Ferrer. Finalment, s’aborden les conseqüències materials: la incidència que els fets descrits van tindre en la transformació de les mesquites en esglésies, així com en l’esdevenir dels arxius i la documentació. En totes les contribucions s’aporta una revisió historiogràfica àmplia i fonts diverses, i a més es plantegen certeses, però també nombrosos interrogants que són invitacions a nous estudis.

Citació

Arciniega García, L. [Luis ] (coord.) (2020). Reflexiones históricas y artísticas entorno a las Germanías de Valencia. Universitat de València.

Arciniega García, Luis (coord.). Reflexiones históricas y artísticas entorno a las Germanías de Valencia. Universitat de València, 2020.

ARCINIEGA GARCÍA, Luis (coord.). Reflexiones históricas y artísticas entorno a las Germanías de Valencia. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-307-4.

Arciniega García, Luis (coord.). Reflexiones históricas y artísticas entorno a las Germanías de Valencia. Valencia: Universitat de València; 2020. 272 p.

Copiar al portapapeles