Product Documents

Redes socioinstitucionales, estrategias de innovación y desarrollo territorial en España

Julia Salom, Juan M. Albertos, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 6

ISBN: 978-84-370-7421-4

Matèria: geografia, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm.

Pàgines: 204 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

En els últims anys s'ha difós amb força en la literatura econòmica el paradigma de les xarxes (xarxes empresarials, socials, institucionals) com element bàsic per al desenvolupament dels territoris. No obstant això, existeixen pocs estudis empírics que es dirigeixin a contrastar les hipòtesis que habitualment es manegen sobre el comportament de les xarxes socioinstitucionals i el seu impacte en el benestar de la població i el desenvolupament territorial. En aquesta obra, investigadors de set universitats i centres d'investigació espanyols apliquen una combinació de tècniques qualitatives i quantitatives a l'estudi de casos de tota Espanya amb una perspectiva teòrica i metodològica que desplaça el focus d'interès des dels processos d'innovació econòmic-empresarial cap als processos d'innovació socioinstitucional.

Citació

Albertos, J. M. [Juan M.] & Salom, J. [Julia] (2009). Redes socioinstitucionales, estrategias de innovación y desarrollo territorial en España. Universitat de València.

Albertos, Juan M. y Salom, Julia. Redes socioinstitucionales, estrategias de innovación y desarrollo territorial en España. Universitat de València, 2009.

ALBERTOS, Juan M. y SALOM, Julia. Redes socioinstitucionales, estrategias de innovación y desarrollo territorial en España. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7421-4.

Albertos, Juan M. y Salom, Julia. Redes socioinstitucionales, estrategias de innovación y desarrollo territorial en España. Valencia: Universitat de València; 2009. 204 p.

Copiar al portapapeles