Product Documents

Recursos pedagógicos para la intervención socioeducativa en contextos interculturales bilingües latinoamericanos

Joan Maria Senent Sánchez, coord.

ISBN: 978-84-9133-245-9

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 20 x 20 cm.

Pàgines: 310

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre presenta un conjunt de recursos i materials per als docents que col·laboren en una escola bilingüe llatinoamericana. Resulta complex treballar en un context educatiu intercultural i bilingüe, o, més ben dit, diglòssic, i és necessari, per aquesta raó, disposar d’estratègies i recursos per als docents la activitat dels quals es desenvolupa en aquests entorns. El nostre propi àmbit bilingüe valencià reflecteix més una situació diglòssica que estrictament bilingüe. El present volum està compost per divuit aportacions enquadrades en dos grans blocs: en el primer s’inclouen aportacions teòriques que contextualitzen el plantejament del llibre, caracteritzen els entorns interculturals bilingües i mostren experiències on s’han dut a terme intervencions educatives en un espai bilingüe; en el segon, de caràcter més instrumental, s’aporten estratègies i recursos pedagògics destinats als docents que treballen en aquest tipus d’entorns i centrats especialment en la diglòssia, la cultura, la tradició oral, la salut, el joc, la resolució de conflictes i les noves tecnologies.

Citació

AA.VV. (2019). Recursos pedagógicos para la intervención socioeducativa en contextos interculturales bilingües latinoamericanos. Universitat de València.

AA.VV. Recursos pedagógicos para la intervención socioeducativa en contextos interculturales bilingües latinoamericanos. Universitat de València, 2019.

AA.VV. Recursos pedagógicos para la intervención socioeducativa en contextos interculturales bilingües latinoamericanos. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-245-9.

AA.VV. Recursos pedagógicos para la intervención socioeducativa en contextos interculturales bilingües latinoamericanos. Valencia: Universitat de València; 2019. 310 p.

Copiar al portapapeles