Product Documents

Rebeca Plana. Riu

Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Martí Domínguez

ISBN: 978-84-9133-287-9

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 17,5 x 24 cm

Pàgines: 116

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra és el catàleg que acompanya la mostra del mateix títol exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València entre els mesos de novembre de 2019 i febrer de 2020, i que ha estat comissariada pel professor Martí Domínguez. Ofereix una retrospectiva de la pintora Rebeca Plana (Albalat de la Ribera, 1978), l’obra de la qual té un caràcter altament abstracte, a vegades cal·ligràfic, que combina elements de composició estructurada amb un ambient salvatge i d'improvisació. Utilitza elements quotidians com a llenços-objectes i els porta cap a l'expressionisme abstracte. Les seues creacions es plantegen un món en brut modern, humanista, fet a mà a propòsit, d'un aspecte efímer, perillós i, no obstant això, ben dissenyat, en definitiva, inesperat. Aquest catàleg és el número 22 de la sèrie denominada Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, sèrie que documenta les exposicions monogràfiques d’artistes representats en aquesta col·lecció.

Citació

Domínguez Romero, M. [Martí] (2019). Rebeca Plana. Riu. Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia. Universitat de València.

Domínguez Romero, Martí. Rebeca Plana. Riu. Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia. Universitat de València, 2019.

DOMÍNGUEZ ROMERO, Martí. Rebeca Plana. Riu. Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-287-9.

Domínguez Romero, Martí. Rebeca Plana. Riu. Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València; 2019. 116 p.

Copiar al portapapeles