Readings in English Phonetics and Phonology

Rafael Monroy-Casas, M. Inmaculada Arboleda-Guirao, eds.

Col·lecció: Iulma Monographs, 1

ISBN: 978-84-370-9455-7

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: anglès

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 410 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

L'ensenyament de la fonètica i la fonologia de l'anglès britànic a estudiants universitaris sovint es basa en una presentació bàsica i sense crítica de fets, com se solen representar en publicacions clàssiques com la de Gimson-Cruttenden, Collins & Pixes, Roach, Car, etc. Malgrat que aquests presenten una agradable visió canònica de l'idioma, existeix el perill que els estudiants acaben posseint una opinió quasi dogmàtica de la fonologia de l'anglès, amb poc coneixement d'altres visions i perspectives. En un intent de superar aquesta limitació, els col·laboradors en aquest volum han tractat de combinar la teoria amb la pràctica a l'hora d'abordar diferents aspectes de la fonologia de l'anglès. El resultat és aquest llibre de lectures que amb sort facilitaran als estudiants informació fiable i actualitzada en aspectes essencials tant a nivell segmental com supra-segmental.

Citació

Arboleda-Guirao, M. I. [María Inmaculada] & Monroy-Casas, R. [Rafael] (2013). Readings in English Phonetics and Phonology. Universitat de València.

Arboleda-Guirao, María Inmaculada y Monroy-Casas, Rafael. Readings in English Phonetics and Phonology. Universitat de València, 2013.

ARBOLEDA-GUIRAO, María Inmaculada y MONROY-CASAS, Rafael. Readings in English Phonetics and Phonology. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9455-7.

Arboleda-Guirao, María Inmaculada y Monroy-Casas, Rafael. Readings in English Phonetics and Phonology. Valencia: Universitat de València; 2013. 410 p.

Copiar al portapapeles