Product Documents

Re-orientar

La economía global en la era del predominio asiático

Andre Gunder Frank

Traducció: Pablo Sánchez

Col·lecció: Història, 52

ISBN: 978-84-370-7151-0

Matèria: economia, història

Submatèries: història medieval, història moderna, teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 458 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Andre Gunder Frank ens demana que reorientem les nostres perspectives més enllà de l'eurocentrisme i vegem l'auge d'Occident com un mer accident en el que va ser, i és, un món centrat a Àsia. Es tracta d'un desafiament cap a la historiografia i la teoria social establertes que fa la volta al món de Marx i Weber, entre altres. Frank explica l'apogeu d'Occident a partir del 1400 en termes econòmics i demogràfics mundials, amb un enfocament històric aclaparador que reflecteix el declivi d'Orient al voltant del 1800. En l'actualitat, però, l'Orient asiàtic recupera el seu domini tradicional en l'economia mundial, i recobra el «centre» del que torna a ser el «Regne Mitjà» de la Xina. Tots aquells interessats en Àsia, haurien de tenir en compte aquest estudi nou i apassionant sobre el passat i el futur econòmic mundial.

Citació

Gunder Frank, A. [André] & Sánchez León, P. [Pablo] (2008). Re-orientar. La economía global en la era del predominio asiático. Universitat de València.

Gunder Frank, André y Sánchez León, Pablo. Re-orientar. La economía global en la era del predominio asiático. Universitat de València, 2008.

GUNDER FRANK, André y SÁNCHEZ LEÓN, Pablo. Re-orientar. La economía global en la era del predominio asiático. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7151-0.

Gunder Frank, André y Sánchez León, Pablo. Re-orientar. La economía global en la era del predominio asiático. Valencia: Universitat de València; 2008. 458 p.

Copiar al portapapeles