Razón y proporción

Un estudio en la escuela primaria

Alejandro Fernández Lajusticia

ISBN: 978-84-370-7410-8

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 368 pp.

20,80 €

Sinopsi

Detalles

El treball d'investigació que es presenta és un estudi amb alumnes d'Ensenyament primari, en relació amb el procés d'ensenyament/aprenentatge dels conceptes de raó i proporció i amb les actuacions que tenen al resoldre tasques en les que estan involucrats aquests conceptes. Encara que el tema de raó i proporció ha estat àmpliament estudiat, pocs estudis se centren en alumnes de l'ensenyament primari. Aquest treball pretén contribuir, a modificar dels diferents currículums de Matemàtiques de l'ensenyament primari, en el sentit que s'incorpore en ells l'estudi dels conceptes de raó i proporció de manera directa i que no apareguen, únicament de forma indirecta, mitjançant un acostament a aquests conceptes des de la perspectiva de les fraccions.

Citació

Fernández Lajusticia, A. [Alejandro] (2009). Razón y proporción. Un estudio en la escuela primaria. Universitat de València.

Fernández Lajusticia, Alejandro. Razón y proporción. Un estudio en la escuela primaria. Universitat de València, 2009.

FERNÁNDEZ LAJUSTICIA, Alejandro. Razón y proporción. Un estudio en la escuela primaria. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7410-8.

Fernández Lajusticia, Alejandro. Razón y proporción. Un estudio en la escuela primaria. Valencia: Universitat de València; 2009. 368 p.

Copiar al portapapeles