Querela pacis, perpetua?

Una reivindicación del Derecho Internacional

Consuelo Ramón Chornet, Javier de Lucas Martín

Col·lecció: La Nau Solidària

ISBN: 978-84-370-6547-2

Matèria: dret

Idioma: castellà

Coeditor: Patronat Sud-Nord

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 236 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Consuelo Ramón i Javier de Lucas, professors de Dret Internacional i de Filosofia del Dret, van obtenir amb aquest treball el Premi d'Assaig Manuel Castillo de la Pau, convocat pel Patronat Sud-Nord de la Universitat de València en 2003. La tesi que sosté el llibre, seguint l'interrogant d'Erasme (Querela pacis) i sobretot les propostes de Kelsen, és que, si volem assegurar la pau, les condicions imprescindibles, encara que insuficients, són el recursos al dret internacional i a les institucions del multilateralisme, començant per l'ONU. Per sostindre aquesta idea, es fa balanç de les aportacions del dret internacional i de la pròpia ONU a la causa de la pau, en particular a la llum dels esdeveniments que marquen decisivament l'inici del segle i que han convertit al nou terrorisme internacional en l'amenaça més visible a eixa causa.

Citació

Ramón Chornet, C. [Consuelo] (2007). Querela pacis, perpetua?. Una reivindicación del Derecho Internacional. Universitat de València.

Ramón Chornet, Consuelo. Querela pacis, perpetua?. Una reivindicación del Derecho Internacional. Universitat de València, 2007.

RAMÓN CHORNET, Consuelo. Querela pacis, perpetua?. Una reivindicación del Derecho Internacional. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6547-2.

Ramón Chornet, Consuelo. Querela pacis, perpetua?. Una reivindicación del Derecho Internacional. Valencia: Universitat de València; 2007. 236 p.

Copiar al portapapeles