Purpureae Vestes III. Textiles y tintes en la ciudad antigua

C. Alfaro, J-P. Brun, Ph. Borgard, R. Pierobon Benoit

ISBN: 978-84-370-7960-8

Matèria: art, història

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà, francès, anglès, italià

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 288 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

El condicionament de les matèries primeres i l'elaboració dels diferents productes manufacturats relacionats amb la indústria tèxtil i la vestimenta van abastar dues esferes d'acció ben definides: les ciutats i els seus territoris circumdants. Ambdós espais mostren formes específiques de fer, però es recolzen en elements comuns. Tant en un com en l'altre cas es centra l'estudi en la sèrie de tècniques que van ocupar a gran part de la població activa i que van constituir un dels motors essencials de l'economia antiga. Un grup d'especialistes estudien en aquest llibre (fruit del Symposium celebrat a Nàpols en 2008) parts d'una realitat enormement variada. Pompeia, com a ciutat transformadora de matèries primeres i productora de béns de consum va ser en aquesta ocasió el camp d'experimentació que va permetre l'aproximació a algunes d'aquestes tècniques.

Citació

Alfaro Giner, C. [Carmen] & Borgard, P. [Philippe] (2011). Purpureae Vestes III. Textiles y tintes en la ciudad antigua. Universitat de València.

Alfaro Giner, Carmen y Borgard, Philippe. Purpureae Vestes III. Textiles y tintes en la ciudad antigua. Universitat de València, 2011.

ALFARO GINER, Carmen y BORGARD, Philippe. Purpureae Vestes III. Textiles y tintes en la ciudad antigua. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7960-8.

Alfaro Giner, Carmen y Borgard, Philippe. Purpureae Vestes III. Textiles y tintes en la ciudad antigua. Valencia: Universitat de València; 2011. 288 p.

Copiar al portapapeles