Prosopagnosia / Espejos / Ja plou, ja plou.

IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'escriptura de creació. Narrativa breu

Pau Giner Blasco, María José Ruiz Rodrigo, Orland Verdú

ISBN: 978-84-370-6921-0

Matèria: filologia

Submatèries: general

Idioma: català, castellà

Coeditor: Asociación Náyade

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm

Pàgines: 70 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

De nou, tres són els relats guanyadors que han obtingut els IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'Escriptura de Creació en la modalitat de narrativa breu, dos en valencià i un en castellà. En l'enigmàtic Prosopagnosia, el Turco, un famós dinosaure i un gos amb jersei verd de llana són alguns dels ambigus personatges que l'autor d'aquest conte seu a la taula d'"un joc més enllà del raonable" i de la realitat. Espejos ens projecta les divagacions del seu protagonista en una atmosfera alhora noctàmbula i asfixiant. Els dubtes, el desig i la rutina són els vèrtexs d'un triangle íntim que amenaça de trencar-se en mil trossos. I en Ja plou, ja plou. un filòleg octogenari desperta un matí feliç i disposat a concloure la seua obra universal, fins que encén el televisor.

Citació

Giner Blasco, P. [Pau] & Ruiz Rodrigo, M. J. [María José] & Verdú, O. [Orland] (2007). Prosopagnosia / Espejos / Ja plou, ja plou. IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'escriptura de creació. Narrativa breu. Universitat de València.

Giner Blasco, Pau y Ruiz Rodrigo, María José y Verdú, Orland. Prosopagnosia / Espejos / Ja plou, ja plou. IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'escriptura de creació. Narrativa breu. Universitat de València, 2007.

GINER BLASCO, Pau y RUIZ RODRIGO, María José y VERDÚ, Orland. Prosopagnosia / Espejos / Ja plou, ja plou. IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'escriptura de creació. Narrativa breu. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6921-0.

Giner Blasco, Pau y Ruiz Rodrigo, María José y Verdú, Orland. Prosopagnosia / Espejos / Ja plou, ja plou. IV Premis Bancaixa-Universitat de València d'escriptura de creació. Narrativa breu. Valencia: Universitat de València; 2007. 70 p.

Copiar al portapapeles