Prosa i creació literària en Joan Fuster

F. Ardolino, E. Balaguer Pascual, A. Esteve, J.V. García Raffi, N. Pellisser

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 19

ISBN: 978-84-370-9649-0

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 21 cm

Pàgines: 204 pp.

12,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Joan Fuster és, sense cap mena de dubte, l'erudit i intel·lectual més important que hem tingut al País Valencià durant l'època contemporània, i un dels més rellevants als Països Catalans del segle xx. La seua extensa producció literària i periodística és una font d'informació inesgotable i polièdrica per als investigadors de les disciplines més diverses. En aquest sentit, el volum que teniu a les mans presenta els estudis i treballs de recerca de cinc especialistes de l'àmbit universitari sobre aspectes ben interessants i fonamentals de l'obra de l'escriptor de Sueca, com ara la traducció a partir de les versions i els pròlegs de Fuster de l'obra d'Albert Camus, l'assagisme literari, l'obra dietarística, la crítica literària i periodística en la revista Destino, i els articles d'opinió a la premsa durant la Transició política.

Citació

Ardolino, F. [Francesco] & Balaguer Pascual, E. [Enric] & Esteve Guillén, A. [Anna] & Pellisser, N. [Nel·lo] (2015). Prosa i creació literària en Joan Fuster. Universitat de València.

Ardolino, Francesco y Balaguer Pascual, Enric y Esteve Guillén, Anna y Pellisser, Nel·lo. Prosa i creació literària en Joan Fuster. Universitat de València, 2015.

ARDOLINO, Francesco y BALAGUER PASCUAL, Enric y ESTEVE GUILLÉN, Anna y PELLISSER, Nel·lo. Prosa i creació literària en Joan Fuster. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9649-0.

Ardolino, Francesco y Balaguer Pascual, Enric y Esteve Guillén, Anna y Pellisser, Nel·lo. Prosa i creació literària en Joan Fuster. Valencia: Universitat de València; 2015. 204 p.

Copiar al portapapeles