Programa d'avaluació de les pràctiques en empreses (PAPE) de la Universitat de València

Guia d'autoavaluació

A. Pérez Boullosa, M. A. Barberá, A. Chirivella

Col·lecció: Educació. Sèrie Informes i Dossiers

ISBN: 978-84-370-6544-5

Idioma: català

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 136 pp.

6,00 €

Sinopsi

Detalles

En el marc de la millora de la qualitat i preparació en l'espai europeu d'educació superior i sobre la base de l'experiència acumulada durant els últims anys, apareix la preocupació per analitzar un aspecte molt concret de les nostres titulacions, com ara les pràctiques en empreses. Tres elements determinen aquestes pràctiques i ens ajuden a comprendre millor aquest procés d'avaluació: l'estada d'un estudiant en una empresa, la tutela per un professional i un professor docent i el programa formatiu de pràctiques que ha de contindre els objectius i les activitats que ha de desenvolupar l'estudiant.

Citació

Barberá, M. A. [M. A.] & Chirivella, A. [A.] & Pérez Boullosa, A. [A.] (2006). Programa d'avaluació de les pràctiques en empreses (PAPE) de la Universitat de València. Guia d'autoavaluació. Universitat de València.

Barberá, M. A. y Chirivella, A. y Pérez Boullosa, A. Programa d'avaluació de les pràctiques en empreses (PAPE) de la Universitat de València. Guia d'autoavaluació. Universitat de València, 2006.

BARBERÁ, M. A. y CHIRIVELLA, A. y PÉREZ BOULLOSA, A. Programa d'avaluació de les pràctiques en empreses (PAPE) de la Universitat de València. Guia d'autoavaluació. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6544-5.

Barberá, M. A. y Chirivella, A. y Pérez Boullosa, A. Programa d'avaluació de les pràctiques en empreses (PAPE) de la Universitat de València. Guia d'autoavaluació. Valencia: Universitat de València; 2006. 136 p.

Copiar al portapapeles