Problemas resueltos de Física nuclear

Antonio Ferrer Soria, Juan A. Valls Ferrer

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 65

ISBN: 978-84-370-9638-4

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Format: 21 x 30 cm.

Pàgines: 456 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Per a progressar en el coneixement de les ciències experimentals, i en particular de la física és necessària la resolució d'exercicis o problemes. Convençuts de la seua importància, els autors han preparat aquest llibre, l'atractiu del qual és que conté les resolucions a tots els exercicis proposats. A més, amb aquest llibre es pretén transmetre al lector la importància de realitzar càlculs numèrics, tenint sempre una idea clara de l'ordre de magnitud i de l'error de l'estimació que s'està calculant. És molt freqüent trobar-se amb resultats de càlculs en els quals es reprodueixen totes les xifres que apareixen en la calculadora, tot i que només les xifres significatives tenen interès científic. En els apèndixs del volum s'inclouen algunes taules d'interès, encara que per a la resolució d'alguns problemes serà necessari tenir a mà les taules d'isòtops i partícules. Hi ha pocs dubtes sobre la necessitat de la resolució d'exercicis o problemes proposats per a progressar en el coneixement de les ciències experimentals, i en particular de la física. Conscients de la seua importància, els autors proposen una sèrie de problemes en aquest llibre, que resulta atractiu perquè conté les resolucions a tots els exercicis proposats

Citació

Ferrer Soria, A. [Antonio] & Valls Ferrer, J. A. [Juan Antonio] (2014). Problemas resueltos de Física nuclear. Universitat de València.

Ferrer Soria, Antonio y Valls Ferrer, Juan Antonio. Problemas resueltos de Física nuclear. Universitat de València, 2014.

FERRER SORIA, Antonio y VALLS FERRER, Juan Antonio. Problemas resueltos de Física nuclear. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9638-4.

Ferrer Soria, Antonio y Valls Ferrer, Juan Antonio. Problemas resueltos de Física nuclear. Valencia: Universitat de València; 2014. 456 p.

Copiar al portapapeles