Product Documents

Presente y futuro de las tecnologías verdes

Contribuciones desde la Universitat de València

Emilio Barba Campos, coord.

ISBN: 978-84-9133-315-9

Matèria: ciències

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23 cm.

Pàgines: 178

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Davant l’amenaça del canvi global, les tecnologies verdes ofereixen solucions sostenibles per a mitigar les transformacions i adaptar-s’hi, reduint els impactes sobre la biodiversitat i la salut humana. Aquest volum recopila set ponències presentades a la Universitat de Primavera d’Alzira en 2019, que donen a conèixer diferents tecnologies verdes desenvolupades en la Universitat de València: des de cèl·lules solars eficients per a la fitodepuració de les aigües fins al desenvolupament de carregadors per a vehicles elèctrics, passant per la reducció de les emissions de metà del bestiar a partir de la millora biotecnològica de les plantes que l’alimenten.

Citació

AA.VV. (2020). Presente y futuro de las tecnologías verdes. Contribuciones desde la Universitat de València. Universitat de València.

AA.VV. Presente y futuro de las tecnologías verdes. Contribuciones desde la Universitat de València. Universitat de València, 2020.

AA.VV. Presente y futuro de las tecnologías verdes. Contribuciones desde la Universitat de València. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-315-9.

AA.VV. Presente y futuro de las tecnologías verdes. Contribuciones desde la Universitat de València. Valencia: Universitat de València; 2020. 178 p.

Copiar al portapapeles