Product Documents

Pragmática del español hablado. Hacia nuevos horizontes

Adrián Cabedo Nebot, Antonio Hidalgo Navarro, eds.

ISBN: 978-84-9133-243-5

Matèria: filologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 24 x 17 cm

Pàgines: 546

30,00 €

Sinopsi

Detalles

L’estudi pragmàtic de l’espanyol parlat és objecte d’interès per part dels experts des de finals del segle XX. El present treball s’ofereix com a visió actualitzada i nova dins d’aquest corrent d’investigació, ja profitós en l’àmbit de la hispanística. El més rellevant i atractiu d’aquesta nova publicació és l’enfocament plural dels treballs presentats, seleccionats acuradament entre notables especialistes en pragmàtica de l’espanyol, espanyol col·loquial, anàlisi del discurs oral, anàlisi de la conversa, tipologies discursives, unitats del discurs, marcadors discursius, fonopragmàtica, (des)cortesia verbal, atenuació i intensificació, humor i ironia, i ensenyament de l’espanyol parlat. S’ha armat amb això un treball complet i global on tenen cabuda algunes de les més noves aplicacions a l’estudi de l’espanyol parlat, amb l’objectiu que puguen ampliar la seua visió dels fets aquells que treballen aquestes qüestions o que comencen amb sòlides bases aquells qui inicien el seu camí investigador amb aquests temes com a objecte del seu interès.

Citació

Cabedo Nebot, A. [Adrián] & Hidalgo Navarro, A. [Antonio ] (eds.) (2019). Pragmática del español hablado. Hacia nuevos horizontes. Universitat de València.

Cabedo Nebot, Adrián y Hidalgo Navarro, Antonio (eds.). Pragmática del español hablado. Hacia nuevos horizontes. Universitat de València, 2019.

CABEDO NEBOT, Adrián y HIDALGO NAVARRO, Antonio (eds.). Pragmática del español hablado. Hacia nuevos horizontes. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-243-5.

Cabedo Nebot, Adrián y Hidalgo Navarro, Antonio (eds.). Pragmática del español hablado. Hacia nuevos horizontes. Valencia: Universitat de València; 2019. 546 p.

Copiar al portapapeles