Product Documents

Pràctiques de Citologia i Histologia

Xavier Ponsoda Martí, Joan Nácher Rosselló, Asunción Molowny i Carlos López García

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 45

ISBN: 978-84-370-4702-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2000

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 224 pp.

13,00 €

Sinopsi

Detalles

La citologia i la histologia constitueixen una de les bases fonamentals de la formació universitària en diversos camps de la ciència, com ara el dels biòlegs, el dels metges i el dels veterinaris, però també són bàsiques per a qualsevol persona que tinga interès a conèixer l'estructura dels organismes superiors. Aquest text ens introdueix en el fascinant món de la microscòpia, amb descripcions, esquemes i imatges que permeten identificar les diferents estructures tissulars i comprendre els nivells d'organització de les cèl·lules.

Citació

López García, C. [Carlos] & Molowny, A. [Asunción] & Nácher Rosselló, J. [Joan] & Ponsoda Martí, X. [Xavier] (2000). Pràctiques de Citologia i Histologia. Universitat de València.

López García, Carlos y Molowny, Asunción y Nácher Rosselló, Joan y Ponsoda Martí, Xavier. Pràctiques de Citologia i Histologia. Universitat de València, 2000.

LÓPEZ GARCÍA, Carlos y MOLOWNY, Asunción y NÁCHER ROSSELLÓ, Joan y PONSODA MARTÍ, Xavier. Pràctiques de Citologia i Histologia. Valencia: Universitat de València, 2000. ISBN 978-84-370-4702-7.

López García, Carlos y Molowny, Asunción y Nácher Rosselló, Joan y Ponsoda Martí, Xavier. Pràctiques de Citologia i Histologia. Valencia: Universitat de València; 2000. 224 p.

Copiar al portapapeles