Prácticas de psicología de las organizaciones

Guía didáctica

Laura Lorente, Nuria Tordera, Carolina Moliner Cantos

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 50

ISBN: 978-84-370-9056-6

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 72 pp.

6,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest manual es converteix en una eina útil tant per al professorat com per a l'alumnat, ja que respon a la necessitat de realitzar unes activitats pràctiques en el procés de formació en matèria de psicologia organitzacional. Ofereix als interessats un material útil, amigable i actualitzat que permet desenvolupar les competències necessàries per al desenvolupament de les pràctiques de les assignatures dins del marc teòric de la disciplina. L'alumne/a pot comprendre les explicacions teòriques mitjançant la seua aplicació pràctica a casos reals o similars que podrà trobar-se en el dia a dia de la seua labor professional. Així, per a cadascun dels temes teòrics de l'assignatura, es proposa una sèrie d'activitats que permeten que l'alumne/a aplique els coneixements teòrics adquirits en l'assignatura en situacions reals o simulades.

Citació

Lorente Prieto, L. [Laura] & Moliner Cantos, C. [Carolina] (2013). Prácticas de psicología de las organizaciones. Guía didáctica. Universitat de València.

Lorente Prieto, Laura y Moliner Cantos, Carolina. Prácticas de psicología de las organizaciones. Guía didáctica. Universitat de València, 2013.

LORENTE PRIETO, Laura y MOLINER CANTOS, Carolina. Prácticas de psicología de las organizaciones. Guía didáctica. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9056-6.

Lorente Prieto, Laura y Moliner Cantos, Carolina. Prácticas de psicología de las organizaciones. Guía didáctica. Valencia: Universitat de València; 2013. 72 p.

Copiar al portapapeles