Product Documents

Poesia digital

Deena Larsen i Stephanie Strickland

Oreto Doménech i Masià

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 124

ISBN: 978-84-370-9840-1

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: català, anglès

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 232 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Versos que formen un vitrall poètic de paraules. Un diàleg en transformació entre un poema, un lector i una màquina. La poesia digital situa el lector en disposició de descobrir imatges escrites, estrofes dibuixades, estructures fetes de fragments, xarxes de sentits, espais de significat. La tecnologia es posa al servei de la literatura. Deena Larsen i Stephanie Strickland són dues poetes nord-americanes que es dediquen a la creació literària des de fa més de vint anys i, des d'interessos i procedències diferents, ocupen un espai significatiu en la història del fenomen de la poesia a Internet. La seua obra genera un discurs en paral·lel elaborat des de la pròpia experiència creativa i amerat de la voluntat d'explicar allò que un més s'estima. Us convidem a conèixer l'espai digital literari on viu la poesia electrònica, que és poesia de veritat.

Citació

Doménech i Masià, O. [Oreto] (2015). Poesia digital. Deena Larsen i Stephanie Strickland. Universitat de València.

Doménech i Masià, Oreto. Poesia digital. Deena Larsen i Stephanie Strickland. Universitat de València, 2015.

DOMÉNECH I MASIÀ, Oreto. Poesia digital. Deena Larsen i Stephanie Strickland. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9840-1.

Doménech i Masià, Oreto. Poesia digital. Deena Larsen i Stephanie Strickland. Valencia: Universitat de València; 2015. 232 p.

Copiar al portapapeles