Product Documents

Plan director del desarrollo turístico para la Canal de Navarrés

La creación del "Territorio-Turístico de La Canal"

AA.VV.

ISBN: 978-84-9133-200-8

Matèria: economia, geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23,5 cm.

Pàgines: 316

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El Pla Estratègic de Turisme de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés és una aposta de vuit municipis per a traçar les línies de treball que permeten el disseny participatiu d’una comarca com a territori d’interior de la Comunitat Valenciana. Pretén reforçar el seu potencial per a convertir-se en referent turístic a la província de València. El pla constitueix un instrument flexible de planificació, destinat a dotar els municipis d’una estratègia sòlida, dirigida al seu desenvolupament integral i sostenible. El document recull l’anàlisi del conjunt territorial, el disseny dels escenaris de futur més previsibles i la confecció d’estratègies consensuades destinades a aconseguir l’escenari desitjat. La implicació dels actors locals és un aspecte imprescindible en la planificació estratègica per tal d’adaptar-se a les singularitats del territori des d’un procés dinàmic i obert. En definitiva, el Pla constitueix una eina de direcció estratègica, i té com a objectiu la millora de la qualitat de vida i progrés dels habitants que integren aquesta comarca.

Citació

AA.VV. (2018). Plan director del desarrollo turístico para la Canal de Navarrés. La creación del "Territorio-Turístico de La Canal". Universitat de València.

AA.VV. Plan director del desarrollo turístico para la Canal de Navarrés. La creación del "Territorio-Turístico de La Canal". Universitat de València, 2018.

AA.VV. Plan director del desarrollo turístico para la Canal de Navarrés. La creación del "Territorio-Turístico de La Canal". Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-200-8.

AA.VV. Plan director del desarrollo turístico para la Canal de Navarrés. La creación del "Territorio-Turístico de La Canal". Valencia: Universitat de València; 2018. 316 p.

Copiar al portapapeles