Product Documents

Perros sí, negros no

Las raíces y los frutos del racismo estadounidense

Jorge Majfud

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 170

ISBN: 978-84-9134-684-5

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 208

14,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Fa dues dècades, en plena eufòria del pensament únic de les societats consumistes, l’autor va advertir de la nova cultura del tribalisme als països desenvolupats com a reacció primitiva a la uniformització que aquestes mateixes potències havien imposat amb el nom de globalització i a la pèrdua progressiva de privilegis imperials. Aquest llibre recerca les causes i les conseqüències històriques de la violència circular del poder –el classisme, el racisme i el nacionalisme–, recupera moments clau, oblidats o distorsionats, del passat estatunidenc i diversos episodis de la història més recent en què el racisme i el nacionalisme s’expressen amb passió cega i al servei de raons alienes. I ho fa projectant mirada exterior des de l’interior d’una realitat creixentment conflictiva, de decadència econòmica, social i intel·lectual, però també d’esperança de canvis cap a una societat més justa i humana.

VERSIÓ EN FORMAT AUDIOLLIBRE

Citació

Majfud, J. [Jorge] (2020). Perros sí, negros no. Las raíces y los frutos del racismo estadounidense. Universitat de València.

Majfud, Jorge. Perros sí, negros no. Las raíces y los frutos del racismo estadounidense. Universitat de València, 2020.

MAJFUD, Jorge. Perros sí, negros no. Las raíces y los frutos del racismo estadounidense. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-684-5.

Majfud, Jorge. Perros sí, negros no. Las raíces y los frutos del racismo estadounidense. Valencia: Universitat de València; 2020. 208 p.

Copiar al portapapeles