Periodisme local i comarcal

La comunicació valenciana de proximitat

Francesc Martínez

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 29

ISBN: 978-84-370-7874-8

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: català

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm.

Pàgines: 190 pp.

11,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La comunicació de proximitat es caracteritza per l'especialització dels seus continguts en la informació d'un àmbit geogràfic pròxim. Els mitjans locals i comarcals actuen com uns elements poderosos de consolidació de les identitats culturals i com a veritables actors socials, participen de manera activa en l'elaboració de l'espai i del temps social. Actualment, en un panorama comunicatiu marcat per la globalització, el predomini de l'audiovisual i les noves tecnologies de la informació i Internet, els mitjans de comunicació de proximitat continuen tenint una forta presència. Per tal d'assolir uns coneixements globals cada capítol del manual es divideix en quatre parts: continguts teòrics, activitats pràctiques, preguntes relacionades amb els continguts prèviament vistos i finalment una bibliografia bàsica per ampliar els coneixements sobre el tema.

Citació

Martínez Sanchis, J. [Josep] (2010). Periodisme local i comarcal. La comunicació valenciana de proximitat. Universitat de València.

Martínez Sanchis, Josep. Periodisme local i comarcal. La comunicació valenciana de proximitat. Universitat de València, 2010.

MARTíNEZ SANCHIS, Josep. Periodisme local i comarcal. La comunicació valenciana de proximitat. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7874-8.

Martínez Sanchis, Josep. Periodisme local i comarcal. La comunicació valenciana de proximitat. Valencia: Universitat de València; 2010. 190 p.

Copiar al portapapeles