Performeras del Dominicanyork

Josefina Báez y Chiqui Vicioso

Emilia María Durán Almarza

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 69

ISBN: 978-84-370-7752-9

Matèria: estudis feministes, filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 152 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

«Performeras del Dominicanyork» aprofundeix en l'anàlisi de la formació de la identitat cultural en el marc de les experiències diaspòriques i la seua representació en el teatre contemporani. Emilia María Durán parteix de l'anàlisi de les obres de Josefina Báez i Chiqui Viciós, dos artistes que comparteixen l'experiència de la migració a la ciutat de Nova York, i estudia les diferents formes que el gènere, la raça, l'etnicitat i la localització geogràfica interactuen en la formació d'identitats transculturals. Al centrar-se en la producció de discursos ètnics en dues àrees geogràfiques distintes però interconnectades -el Carib i Nova York- es revelen convergències i divergències en les produccions culturals caribenyes i llatines, així com la presència simultània de modernismes i post-modernismes en el món post-colonial.

Citació

Durán Almarza, E. M. [Emilia María] (2010). Performeras del Dominicanyork. Josefina Báez y Chiqui Vicioso. Universitat de València.

Durán Almarza, Emilia María. Performeras del Dominicanyork. Josefina Báez y Chiqui Vicioso. Universitat de València, 2010.

DURÁN ALMARZA, Emilia María. Performeras del Dominicanyork. Josefina Báez y Chiqui Vicioso. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7752-9.

Durán Almarza, Emilia María. Performeras del Dominicanyork. Josefina Báez y Chiqui Vicioso. Valencia: Universitat de València; 2010. 152 p.

Copiar al portapapeles