Pere Alberch

The Creative Trajectory of an Evo-Devo Biologist

Diego Rasskin-Gutman, Miquel de Renzi, eds.

ISBN: 978-84-370-7530-3

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: anglès

Coeditor: Institut d'Estudis Catalans

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 444 pp.

30,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Pere Alberch (1954-1998) fou un destacat biòleg espanyol que va reformular el concepte d'evo-devo, la ciència del desenvolupament i l'evolució, seguint el deixant de les figures clàssiques de la ciència dels segles XIX i XX com Étienne Geoffroy Saint-Hilaire, Sir Gavin De Beer, Conrad H. Waddington i Stephen J. Gould. Els seus articles sobre les limitacions desenvolupistes i evolucionistes, centrats en la heterocrònia com a procés fonamental responsable de la formació de la filogènia, constitueixen veritables clàssics de l'evo-devo actual. Aquest volum presenta tres assaigs originals que analitzen la importància històrica i filosòfica del seu treball en el desenvolupament de l'evo-devo. A més, ofereix una selecció de reproduccions facsímils dels seus articles més rellevants, que proporcionen al lector una visió inestimable per a encomiar la vida i el treball d'Alberch.

Citació

Rasskin-Gutman, D. [Diego] & Renzi de la Fuente, M. d. [Miquel de] (2009). Pere Alberch. The Creative Trajectory of an Evo-Devo Biologist. Universitat de València.

Rasskin-Gutman, Diego y Renzi de la Fuente, Miquel de. Pere Alberch. The Creative Trajectory of an Evo-Devo Biologist. Universitat de València, 2009.

RASSKIN-GUTMAN, Diego y RENZI DE LA FUENTE, Miquel de. Pere Alberch. The Creative Trajectory of an Evo-Devo Biologist. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7530-3.

Rasskin-Gutman, Diego y Renzi de la Fuente, Miquel de. Pere Alberch. The Creative Trajectory of an Evo-Devo Biologist. Valencia: Universitat de València; 2009. 444 p.

Copiar al portapapeles