Product Documents

Pensar la complejidad

Crisis y metamorfosis

Edgar Morin

Traducció: Ana Sánchez

Col·lecció: Honoris Causa, 26

ISBN: 978-84-370-7768-0

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 190 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Abordar l'obra d'Edgar Morin, sociòleg, politòleg, epistemòleg, periodista..., requereix renunciar al pensament compartimentat. El seu esforç per concebre la complexitat antro-posocial li condueix al pensament complex, transdisciplinar. La seua originalitat resideix en l'elaboració i aplicació de nocions i conceptes d'una teoria de la complexitat: de formació marxista, reelabora la noció de dialèctica per la de dialògica, basant-se en la teoria de sistemes i la cibernètica. Dins El Mètode religa molt diverses disciplines, des del coneixement científic (física, biologia), a l'ètica. Els textos recollits en aquest volum, publicat amb motiu de la seva investidura com a doctor honoris causa per la Universitat de València, són una succinta mostra de la seua obra ingent.

Citació

Morin, E. [Edgar] & Sánchez, A. [Ana] (2010). Pensar la complejidad. Crisis y metamorfosis. Universitat de València.

Morin, Edgar y Sánchez, Ana. Pensar la complejidad. Crisis y metamorfosis. Universitat de València, 2010.

MORIN, Edgar y SáNCHEZ, Ana. Pensar la complejidad. Crisis y metamorfosis. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7768-0.

Morin, Edgar y Sánchez, Ana. Pensar la complejidad. Crisis y metamorfosis. Valencia: Universitat de València; 2010. 190 p.

Copiar al portapapeles