Product Documents

El patrimoni artístic valencià

La tasca del departament d'història de l'art de la Universitat de València en els últims 35 anys

Ángel Felipe Jerez Moliner, coord.

ISBN: 978-84-9133-298-5

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: català

Any ed.: 2020

Enquadernació: cartoné

Format: 21 x 29,7 cm

Pàgines: 168

22,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb aquest llibre, d’elaboració col·lectiva, es pretén un acostament al plural i destacat patrimoni artístic valencià, mescla de tradició i modernitat, senyal d’identitat i generador de riquesa sociocultural i econòmica. Aborda, per una banda, el desenvolupament de l’art en el nostre territori des de la prehistòria fins a l’actualitat amb exemples escollits, mostrant la peculiaritat i els trets essencials de la seua diversitat tipològica, i, per l’altra, l’acció formativa especialitzada, d’estudi, tutela i difusió que s’exerceix des del Departament d’Història de l’Art de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

Citació

Jerez Moliner, F. [Felipe ] (coord.) (2020). El patrimoni artístic valencià. La tasca del departament d'història de l'art de la Universitat de València en els últims 35 anys. Universitat de València.

Jerez Moliner, Felipe (coord.). El patrimoni artístic valencià. La tasca del departament d'història de l'art de la Universitat de València en els últims 35 anys. Universitat de València, 2020.

JEREZ MOLINER, Felipe (coord.). El patrimoni artístic valencià. La tasca del departament d'història de l'art de la Universitat de València en els últims 35 anys. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-298-5.

Jerez Moliner, Felipe (coord.). El patrimoni artístic valencià. La tasca del departament d'història de l'art de la Universitat de València en els últims 35 anys. Valencia: Universitat de València; 2020. 168 p.

Copiar al portapapeles